This website uses cookies
We request permissions to obtain statistics of your browser navigation. If your keep browsing, we consider that you accept the use of cookies
x
Family David V.
Country
UK
City
Addlestone
Father´s Nationality
Belgian
Mother´s Nationality
Belgian
Parents age
30-40
Start date
February 7 of 2017
Stay
5-8 months
Last session
1 year ago
id
5360
Status
Offline
Contact information

Family David V.
Family David V., Addlestone
UK, Addlestone
Family David V., Addlestone

other data

personal information
Single parent: No, our family has two parents
Father Occupation: Management staff
Mother Occupation: Sales Manager
Number of people living in the house: 3
Family language: Dutch
Domestic help: Yes
We had previously AuPair: Yes
Family dietary requirements : No
Religion: Catholic and it is not important for me
Area of residence: Village
Property type: Single family Home
Number of rooms: 4
Number of bathrooms: 3
Garden: Yes
Swimming pool: No

Information about the position
Job needed: Au Pair
Hours needed: 15-30
Weekly pay: 80 GBP
Job Position:
Preferred sex Au Pair: Female
Language you need: It doesn't matter
Experience required: Without experience
Required age range: 18 - 40
There are children with special needs: No
Smoking is allowed: Yes
It is necessary to take care of pets: No
Swimmers only: No
You need cycling: No
You need to know first aid: No
It is necessary to drive: Not necessary
You can attend language courses: Yes
---

Cover letter

Hello! I´am David
Hallo!
Wij zijn een jonge Vlaamse familie met een superschattige dochter van 3, die luistert naar de naam Jacquelien. Een aantal jaren geleden kwamen mijn partner David Vandersnickt (30) en ikzelf (32) naar de UK voor professionele uitdagingen…..en we zijn hier gebleven. De combinatie werk-gezin is op z’n zachtst gezegd uitdagend, niet in het minst omdat we beiden regelmatig reizen voor onze jobs, maar voornamelijk omdat het netwerk aan grootouders/familie ons hier ontbreekt.
David is momenteel bezig aan een buitenlandse opdracht en vertoeft ongeveer 1 tot 2 weken per maand in het buitenland. Ikzelf reis in de UK en ben 1 tot 4 nachten per maand van huis. Als de reistijd het toelaat, kom ik echter altijd naar huis. In de laatste 2 jaar hebben onze au pairs 3 nachten alleen met Jacquelien doorgebracht….omdat David en ik onze agenda’s niet anders konden plannen.
Omdat onze huidige au pair Jady straks zelf aan een nieuw avontuur begint, zijn we op zoek naar een Vlaamse/Belgische/Nederlands au pair. We kiezen bewust voor een au pair met onze moedertaal, zodat onze dochter voldoende wordt blootgesteld aan de eerste taal van haar familie. Buitenshuis wordt dan Engels gesproken.
Wat zoeken we in jou?
Alles begint bij de zorg voor ons Jacquelientje. Zij gaat 5 ochtenden per week naar pre-school en wij rekenen op jou om haar te brengen en te halen. De school is op wandelafstand, dus een rijbewijs is geen vereiste. Verder is het fijn voor haar en voor jou om af en toe op playdate of naar de speeltuin te gaan, zo leer je de omgeving ook kennen. De werkdagen beginnen om 8.30u – 9u en eindigen tussen 18u en 19u. Aangezien Jacquie nog middagdutjes doet en in de voormiddag dus op school zit, klokt jouw werkweek af op ongeveer 35 uur.
Aangezien er eenmaal wekelijks een poetsvrouw over de vloer komt, verwachten we niet dat je voortdurend met stoffer en blik rondloopt al hebben we het wel graag netjes en opgeruimd. Dat wil zeggen dat de ‘kleine kattenwasjes’ op jouw lijstje staan.
Was ophangen, strijken, winkelen en koken, staan verder nog op jouw lijstje.
Wat kunnen we je bieden?
We zijn ervan overtuigd dat we een warme en gezellige host family zijn, die jou graag in onze levens betrekt. Jouw eigen tijd is jouw tijd en die vul je dus in naar believen. Als je in het weekend of ’s avonds graag uitstapjes maakt, dan kan dat zeker. We rekenen uiteraard – dat spreekt vanzelf – op jouw aanwezigheid ’s ochtends (uiteraard geldt dat enkel voor werkdagen).
Je hebt je eigen kamer en badkamer in ons huis en huishoudelijke kosten of kosten voor uitstapjes met Jacquelien of het gezin worden door ons gedragen. Daar bovenop krijg je uiteraard weekgeld. Verdere afspraken hieromtrent maken we graag met jou.
We reizen regelmatig terug naar België (4 tot 8 keer per jaar) en dat betekent dat je gerust met ons mee kan reizen (zonder extra kost), tenzij voor het vervoer dat jou vanop onze koers tot bij jouw thuis brengt (mocht dat erg uit de richting zijn).
Je krijgt vrij als wij vakantie nemen (zo’n 30 dagen per jaar, gewoonlijk in periodes van een week) en op alle vrije dagen in de UK (8 dagen). We staan uiteraard open voor uitzonderingen of uitbreidingen op die regel. Naar onze ervaring is het echt de bedoeling dat je onderdeel wordt/bent van het gezin en moedigen we dus steeds open communicatie aan.
Interesse? Laat het ons weten!
other FAMILIES

Family Sophie H.

Ireland
30-40 years

Family

Sophie H.

See profile

Family Andrew C.

UK
50-60 years

Family

Andrew C.

See profile

Family ELENI S.

Greece
20-30 years

Family

ELENI S.

See profile

Family Denisa K.

Czech Republic
20-30 years

Family

Denisa K.

See profile